Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

De winter voorbij

De winter voorbij - Isabel Allende - ISBN: 9789028427211
Prijs: € 19,99
Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Paperback (06-02-2018)
Genre: Vertaalde literaire roman, novelle
Boekenliefde.nl:
De winter voorbij op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

New York, december 2015. De stad wordt geteisterd door een vreselijke sneeuwstorm. Door een bizar toeval kruisen drie mensen elkaars pad: een gedesillusioneerde Amerikaan met pensioen, een vrijgezelle Chileense vrouw van begin zestig en een jonge illegale immigrante, op de vlucht voor drugscriminelen. Ze raken tegen wil en dank verzeild in een soort roadmovie waarin ze zich moeten ontdoen van een lijk, een pistool en een auto. Tijdens deze bizarre tocht leren ze elkaar steeds beter kennen en langzaam vallen voor de lezer alle puzzelstukjes op hun plaats.

Met De winter voorbij heeft Isabel Allende een rijke en hartverwarmende roman geschreven over moed en immigratie, ouderdom en een tweede kans. Want wat er ook gebeurd is in iemands leven, iedereen verdient een tweede kans.


Details

Titel: De winter voorbij
auteur: Isabel Allende
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Uitgever: Wereldbibliotheek
Publicatiedatum: 06-02-2018
NUR: Vertaalde literaire roman, novelle
Afmetingen: 379 x 264 x 28
Gewicht: 415 gr
ISBN/ISBN13: 9789028427211
Intern nummer: 39493051

Biografie (woord)

Isabel Allende (1942) werd geboren in Lima uit Chileense ouders. Haar wereldwijde succes begon met de roman Het huis met de geesten, die in 1985 in Nederland verscheen. Momenteel woont en werkt Isabel Allende in San Francisco.

Recensie

New York, december 2015. De stad wordt geteisterd door een vreselijke sneeuwstorm. Door een bizar toeval kruisen drie mensen elkaars pad: een oudere Amerikaan, een Chileense van begin zestig en een jonge illegale immigrante. Ze raken tegen wil en dank verzeild in een soort roadmovie waarin ze zich moeten ontdoen van een lijk, een pistool en een auto. Tijdens deze bizarre tocht leren ze elkaar steeds beter kennen. Langzaam vallen – ook voor de lezer – alle puzzelstukjes op hun plaats.


Opnieuw schreef Isabel Allende een onweerstaanbare pageturner zoals miljoenen lezers wereldwijd van haar verwachten. Een rijk en hartverwarmend verhaal vol liefde en verraad, en ironie over het oud worden, waarin ze kritiek op de intoleratie jegens migranten niet schuwt.

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen