Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Sterrenstof

Essay Maand van de Spiritualiteit 2018

Sterrenstof - Daphne Deckers - ISBN: 9789059654501
Prijs: € 3,50
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Bindwijze: Boek, Paperback (12-01-2018)
Genre: Spiritualiteit
Boekenliefde.nl:
Sterrenstof op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

In Sterrenstof beschrijft Daphne Deckers openhartig hoe zij de verschillende fases van haar moederschap heeft beleefd. Samen met haar man Richard Krajicek heeft ze twee kinderen: Emma (1998) en Alec (2000). Vanaf zwangerschap en geboorte tot puberteit en het lege nest: fases die elk een nieuw begin betekenen waarin de moeder en haar kinderen centraal staan. In een humoristische vogelvlucht analyseert Deckers de ups-and-downs van het moederschap: ‘Het is één grote werkstage,’ schrijft zij, ‘die iedere dag opnieuw begint.’

Daphne Deckers
Daphne Deckers (1968) is schrijfster, presentatrice en één van de meest gelezen columnisten van Nederland. De afgelopen jaren presenteerde zij verschillende RTL4-programma’s en publiceerde een reeks succesvolle columnbundels, zoals Decksels, Manlief en Deze is voor jou. Deckers schreef ook enkele opvoedboeken, waarvan De geboorte van een gezin werd genomineerd voor de NS Publieksprijs. Naast kinderboeken zoals Het vliegende schaap heeft Deckers ook comedyseries geschreven en toneelstukken vertaald. Alles is zoals het zou moeten zijn was haar eerste roman; er is een optie genomen op de filmrechten. Deckers heeft inmiddels méér dan 1,3 miljoen boeken verkocht. In 2018 verschijnt haar nieuwste roman Dubbelzes.

Opnieuw beginnen
De Maand van de Spiritualiteit 2018 staat in het teken van de kunst van het opnieuw beginnen. Hoe doe je dat, loslaten wat er is gebeurd en jezelf een nieuwe kans geven? Sommigen gunnen zichzelf ieder jaar in januari een leeg blad, maar lang niet iedereen gelooft in de kracht van een compleet nieuwe start. Zonde, want wie een nieuwe start maakt vergeeft zichzelf voor zijn gemaakte fouten en creëert daarmee nieuwe kansen. Opnieuw beginnen vergt moed, maar kan voor iedereen nuttig zijn.

Details

Titel: Sterrenstof
auteur: Daphne Deckers
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Uitgever: Stichting CPNB
Publicatiedatum: 12-01-2018
NUR: Spiritualiteit
Afmetingen: 379 x 264 x 28
Gewicht: 550 gr
ISBN/ISBN13: 9789059654501
Intern nummer: 41056281

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen