Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
9 oktober
De nieuwe thriller van bestsellerauteur Robert Harris is weer briljant. We geven een clou: Een onverwachte ontdekking uit het verleden zal de toekomst voor altijd veranderen.

Lees verder
3 oktober
De nieuwe roman van Giphart is zoals we hem kennen: een vitale roman over ambitie, vriendschap en liefde. In een meeslepend wij-perspectief neemt hij ons mee in zes met elkaar verweven levens.

Lees verder
27 september
Het eigenzinnige kookboek van Freddy Tratlehner van De Jeugd van Tegenwoordig. In zijn hilarische Lekker Fred instagram-video's creëert hij keer op keer magie in de keuken.

Lees verder
25 september
Het boekverkoperspanel van De Wereld Draait Door heeft het boek 'Zwarte schuur', geschreven door Oek de Jong, uitgekozen tot Boek van de Maand!

Lees verder
18 september
Edward Snowden, de bekendste klokkenluider ter wereld, vertelt zijn hele verhaal: van student tot spion in grote gewetensnood en zijn ballingschap.

Lees verder
18 september
Geen schrijver was zo typerend voor de Amerikaanse twintigste eeuw als de gemythologiseerde en onbegrepen, gelauwerde en neergesabelde Susan Sontag (1933-2004).

Lees verder
17 september
Het tweede deel van een trilogie waarin Griet Op de Beeck een voor haar erg belangrijke thematiek tot op het bot wil proberen uit te spitten.

Lees verder
12 september
Voor de fans van Stranger Things. Nadat zijn ouders zijn vermoord wordt Luke wakker in een sinister instituut, waaruit niet valt te ontsnappen.

Lees verder
10 september
'The Handmaid’s Tale' is inmiddels uitgegroeid tot een moderne klassieker. 34 jaar laten verschijnt de langverwachte, adembenemende nieuwe roman van Margaret Atwood.

Lees verder
10 september
Belgische kunstenaar Fleur Pierets zou met haar partner Julian Boom trouwen in alle 22 landen waar twee vrouwen dat mogen. Na hun vierde huwelijk werd Julian gediagnosticeerd met agressieve hersentumoren. Ze stierf zes weken later. Fleur bleef achter en kon maar één ding doen: schrijven.

Lees verder
3 september
'Zwarte schuur' van Oek de Jong is een roman over leven met trauma en de verwerking ervan, over de vrouwen die schilder Maris Coppoolse in de loop der jaren confronteren met zichzelf en over de kracht van een grote liefde.

Lees verder
2 september
Van liefdespost tot hatemail, dit boek bevat de 150 opmerkelijkste Nederlandse brieven. Met de essayerende stukken van Steinz, de brieven die tezamen de geschiedenis van Nederland vertellen: dit schitterend vormgegeven boek heeft alles in zich om een instant klassieker te worden.

Lees verder
29 augustus
Kom je tussen 30 augustus en 1 september naar onze tasjesdagen? Koop een tas vol uitverkoopboeken voor slechts 5 euro!

Lees verder
29 augustus
Laat je inspireren door de vegetarische recepten uit het nieuwe kookboek van Jamie Oliver. De gerechten knallen van kleur én smaak!

Lees verder
22 augustus
Dit is het laatste door David Lagercrantz geschreven deel met een explosief einde. Lisbeth Salander maakt zich op voor de finale strijd om voor eens en voor altijd af te rekenen met haar zus Camilla.

Lees verder
13 augustus
Een groep vrienden is de eerste in vijftig jaar die een klein Zweeds dorp, lees ‘dodenstad’, bezoekt voor een documentaire. Met als doel voor eens en altijd uitzoeken wat er echt is gebeurd. Al beginnen ze daaraan te twijfelen als ze er eenmaal zijn. Een meesterlijke thriller die niet weg te leggen is!

Lees verder
12 augustus
Dik Verkuil laat in deze meeslepende biografie zien hoe Den Uyl zich van een gedreven en sociaal onhandige intellectueel ontwikkelde tot een charismatisch leider, die vergeefs tegen de stroom oproeide.

Lees verder
30 juli
In zijn nieuwe boek reconstrueert Patrick Bernhart de opmars van Boris Johnson naar de hoogste politieke functie van het land. Hoe gaat Boris zijn premierschap invullen?

Lees verder
25 juli
Volg de avontuurlijke reis van ornithologe Caroline Van Hemert en haar man door de wildernis van Alaska. Vanuit Washington reizen ze afwisselend op ski’s, in een kano en te voet, via de oerbossen van Brits Columbia, tot ver boven de Arctische grens. Ze doorstaan grote gevaren en ondergaan grootse ervaringen.

Lees verder
18 juli
Wie begrijpt nog iets van het Midden-Oosten? Carolien Roelants beschrijft een aantal complexe problemen die op dit moment spelen. Een ideaal boek voor mensen die graag op een toegankelijke manier iets over het Midden-Oosten willen leren.

Lees verder
11 juli
Voor 'Drie vrouwen' volgde Lisa Taddeo acht jaar lang de sekslevens en verlangens van drie gewone Amerikaanse vrouwen. Een baanbrekend boek waarin de vrouwelijke begeerte in al haar heftigheid en schoonheid wordt neergezet.

Lees verder
5 juli
In het slot van de trilogie vertelt Astrid Holleeder openhartig over het leven dat zij en de andere leden van de familie leiden, voor en tijdens het proces tegen Willem Holleeder. Maar vooral is er ruimte om na te denken over een leven daarna.

Lees verder
25 juni
In haar veel besproken autobiografie vertelt cabaretière Karin Bloemen voor het eerst het aangrijpende verhaal van haar jeugd, die getekend is door misbruik, mishandeling en angst.

Lees verder
21 juni
Met grote emotionele zeggingskracht en psychologische diepgang beschrijft Paolo Cognetti de moeizame volwassenwording van de onvergetelijke Sofia. Net als in zijn geliefde roman 'De acht bergen' bewijst hij een scherp besef te hebben van de dringende vragen in het leven.

Lees verder
13 juni
Het veelbesproken vervolg op 'Mocro Maffia'. Gebaseerd op uitgebreide research, vertelt het een verhaal over jonge jongens die snel op willen klimmen in het milieu en daar alles voor overhebben.

Lees verder
7 juni
In dit bijzondere boek staan verhalen over meer dan dertig katten die écht (hebben) bestaan. Een purrrfect cadeauboek voor alle kattenliefhebbers.

Lees verder
4 juni
De opvolger van de bekroonde internationale bestseller 'De ondergrondse spoorweg'. Deze roman gaat over het tijdperk van de Jim Crow-rassenwetten in het Zuiden van Amerika, aan de hand van het verhaal van twee tieners op een helse tuchtschool in Florida.

Lees verder
3 juni
Het sensationele 'Vuur en Woede' omvatte de eerste fase van de regering-Trump. 'Staat van beleg' is Wolffs even relevante als explosieve opvolger daarop, over een presidentschap dat van bijna elke denkbare kant onder vuur genomen wordt.

Lees verder
1 juni
De debuutroman van gerenommeerd journalist en presentator Clairy Polak. Een krachtige, liefdevolle en eerlijke roman over de ingrijpende uitwerking van alzheimer op een huwelijk.

Lees verder
28 mei
De BookSpot Gouden Strop, de prijs voor de beste Nederlandstalige thriller, is dit jaar gewonnen door Samantha Stroombergen met haar boek 'De witte kamer'. De BookSpot Schaduwprijs, de prijs voor het beste oorspronkelijk Nederlandstalige thrillerdebuut, is dit jaar voor Erik Betten met 'Quarantaine'.

Lees verder
8 mei
De grootste prijs voor het beste oorspronkelijk Nederlandstalige roman van het afgelopen jaar is gewonnen door Rob van Essen voor zijn roman 'De goede zoon'.

Lees verder
4 mei
Albert Konrad Gemmeker, commandant van Kamp Westerbork, was verantwoordelijk voor de deportatie van meer dan tachtigduizend joden. Ad van Liempt deed diepgaand onderzoek naar de ‘gentleman-commandant’, van wiens reputatie weinig overblijft.

Lees verder
17 april
Jordaans volkstoneel, trial by media, een familietragedie? In dit boek komen alle betrokken hoofdrolspelers aan het woord. Met een weergave van de verhoren van Willem, Astrid en Sonja Holleeder, Sandra den Hartog en Peter R. de Vries.

Lees verder
17 april
Lodewijk Asscher vertelt openhartig over zijn politieke ervaringen, dilemma's, drijfveren en over zijn overleden vader, een telg uit de roemruchte Asscher-familie.

Lees verder
15 april
Op vrijdag 29 september 2017 verdwijnt Anne Faber tijdens een fietstocht in de bossen bij Soest. Dertien dagen lang houdt de vermissing heel Nederland in zijn greep. Met een nawoord van Wim Faber, de vader van Anne.

Lees verder
4 april
Drie jaar op gewacht, maar Dicker is terug en met weer een spannend, nieuw verhaal. Journaliste Stephanie Mailer verdwijnt onder mysterieuze omstandigheden nadat zij agent Jesse op een belangrijke fout in een 'opgeloste' zaak heeft gewezen. Wat heeft Stephanie Mailer ontdekt?

Lees verder
29 maart
Winston Churchill: de visionaire leider, immuun voor de gangbare conventies, die nooit van zijn standpunten week, zelfs niet toen iedereen aan hem twijfelde. Andrew Roberts schreef een grootse biografie over hem.

Lees verder
21 maart
Michel Houellebecq schrijft in zijn roman over de puinhopen van een wereld zonder goedheid, zonder solidariteit, met onbeheersbaar geworden veranderingen. Maar hij doet dit met humor en zelfspot. Het is ook een roman over wroeging en spijt.

Lees verder
20 maart
De nieuwe thriller van een van de meest succesvolle en veelzijdige schrijvers van Nederland. Onze boekverkoper over het boek: "Meest beklemmende thriller ooit, je doet geen oog meer dicht"

Lees verder
7 maart
Oliver Bullough laat ons zien hoe de superrijken, de criminelen en de multinationals erin slagen hun geld uit handen van de belastingdienst te houden, zodat uiteindelijk alleen de gewone man nog zijn belastingen betaalt.

Lees verder
5 maart
De nieuwe roman van Dijkshoorn is het vervolg op 'Nooit ziek'. Samen vormen zij de familiekroniek van een Amsterdamse familie in Amstelveen.

Lees verder
24 februari
De langverwachte opvolger van 'Alleen maar nette mensen'. Een ontroerende en komische roman over een familie die verstrikt raakt in de moderne tijd. De lezer wordt gedwongen om kleur te bekennen: aan welke kant sta ik nu echt?

Lees verder
19 februari
Voor alle Rosie-fans verschijnt eindelijk het derde deel over Don Tillman en Rosie! Weer even hilarisch en herkenbaar als zijn voorgangers.

Lees verder
16 februari
Socioloog Frédéric Martel onthult in zijn boek het geheim van het Vaticaan. Een systeem dat vanaf de kleinste seminaries tot de binnenmuren van het Vaticaan is gefundeerd op een dubbelleven: van buiten radicaal homofoob, in werkelijkheid homoseksueel.

Lees verder
15 februari
Hoe China sluipenderwijs de macht overneemt. In een fascinerend betoog vol persoonlijke ervaringen betoogt Rob de Wijk dat het China gaat lukken om de leider van de wereld te worden.

Lees verder
11 februari
Een sprankelende correspondentie tussen Remco Campert en Kees van Kooten. In de brieven laten ze hun fantasie de vrije loop. Onherroepelijk komen zo vele gezamenlijke herinneringen aan het licht, en brengen de schrijvers op een geweldige manier de voorbije tijd tot leven.

Lees verder
7 februari
Robert Galbraith -oftewel J.K. Rowling- heeft het razendspannende volgende deel in het verhaal van Cormoran Strike en Robin Ellacott geschreven. Nog niet bekend met deze reeks? Geen probleem, het is een op zichzelf staand verhaal en dus los te lezen.

Lees verder
3 februari
Op maandag 11 februari is De Vries Van Stockum in Den Haag gesloten wegens de jaarlijkse inventarisatie.

Lees verder
1 februari
Klinkt de naam Nicci Gerrard je bekend in de oren? Dat kan kloppen, want samen met haar man schrijft ze thrillers onder de naam Nicci French. 'Woorden schieten te kort' is een persoonlijk boek van Nicci waarin ze alle aspecten van dementie onderzoekt.

Lees verder
25 januari
De roep om moreel leiderschap is actueel met alfamannetjes als President Donald Trump aan de macht. Hoogleraar Alex Brenninkmeijer deelt zijn inzichten en zoekt uit of moreel leiderschap als tegenovergestelde van macht kan werken.

Lees verder
24 januari
Met ‘Deze vuist op deze vuist’ en ‘De film van Ome Willem’ behoort Willem Wilmink (1936-2003) tot een van de meest geliefde dichters van Nederland. Neerlandicus en journalist Elsbeth Etty schreef een intiem en niets verhullend portret.

Lees verder
20 januari
Dit keer geen thriller van de bestsellerauteur, maar een roman gebaseerd op een waargebeurd verhaal over hoe een oorlogstrauma doorwerkt na de oorlog.

Lees verder
17 januari
In 'Helden' vertelt Stephen Fry op sprankelende wijze de dramatische, geestige, tragische en tijdloze verhalen van de stervelingen uit de mythologie.

Lees verder
17 januari
Bart Van Loo’s even spannende als leerrijke verkenning van de middeleeuwen groeit gaandeweg uit tot een wervelende cultuurgeschiedenis. Meeslepend en erudiet vertelt hij waar wij vandaan komen.

Lees verder
11 januari
Een fascinerende geschiedenis en een verzameling fantastische verhalen over de meest exotische vrucht die we kennen geschreven door journalist Lex Boon.

Lees verder
10 januari
Een onderzoek naar het stalinistische verleden in het Rusland van nu. Den Boer bezocht voormalige goelagkampen en ballingsoorden in Siberië. Ze sprak met oud-gevangenen, met nabestaanden en met onderzoekers van de Stalin-terreur die nu worden vervolgd. Want waarom wint Stalin juist nu aan populariteit en welke parallellen zijn er met het heden?

Lees verder
9 januari
Han van Bree geeft op heldere wijze en met de nodige humor een overzicht van het wereldnieuws in 2018. Met onder andere de aardbevingen in Groningen, Halbe Zijlstra treedt af als minister van Buitenlandse Zaken en de Olympische Winterspelen in Pyeongchang.

Lees verder
17 december
De grote roman van Ilja Leonard Pfeijffer over het oude continent, waar zoveel verleden is dat er voor toekomst geen plek meer is en waar het meest reële toekomstperspectief geboden wordt door de exploitatie van dat verleden in de vorm van toerisme.

Lees verder
11 december
Op 11 december hebben wij met pijn in ons hart definitief de deuren gesloten van Van Stockum Boekverkopers in Leiden.

Lees verder
21 november
H. de Vries Boeken en Van Stockum Boekverkopers. Twee zelfstandige boekhandels die samen staan voor bijna 300 jaar liefde voor en verstand van boeken. In 2011 nam familiebedrijf H. de Vries Boeken de winkels van Van Stockum Boekverkopers over. Nu is het tijd om de bedrijven samen te voegen onder één naam: De Vries Van Stockum.

Lees verder
13 november
Intieme, indrukwekkende en inspirerende memoires van Michelle Obama, de voormalige first Lady van de Verenigde Staten. Michelle Obama vertelt met charme, humor en ongebruikelijke openhartigheid over haar huwelijk en de politieke carrière van haar man Barack.

Lees verder
7 november
Beginnend als wetenschappelijk waarnemer, eindigde Uri Rosenthal zijn loopbaan in een van de hot seats in de politieke arena. Na veel vraag heeft Rosenthal zijn indrukwekkende carrière te boek gesteld.

Lees verder
6 november
De jacht op de moordenaar van Olof Palme. In 2014 vindt journalist en documentairemaker Jan Stocklassa in een opslagbox 20 kartonnen dozen met daarin Stieg Larssons aantekeningen over de moord. Hij besluit het onderzoek voort te zetten en zet zorgvuldig de puzzelstukjes uit het archief in elkaar.

Lees verder
1 november
De nieuwe roman van Paolo Giordano. 'De hemel verslinden' omspant twintig jaar en vier levens. Het is een epische en intense roman over verbondenheid, liefde, familie en de eeuwige zoektocht naar zingeving.

Lees verder
31 oktober
Het boekverkoperspanel van De Wereld Draait Door heeft het boek 'Stephen Florida' van schrijver Gabe Habash uitgekozen tot Boek van de Maand!

Lees verder
30 oktober
Scherp, onderzoekend en met een vrolijk relativeringsvermogen neemt Paulien Cornelisse de taal onder de loep in haar derde taalboek 'Taal voor de leuk'. Lees over dwangclichés, auto-irritaties en woordaanelkaarplakkisme!

Lees verder
25 oktober
'De Bosatlas van de Wadden' brengt dit bijzondere UNESCO Werelderfgoed, het enige natuurlijke Werelderfgoed dat Nederland rijk is, in al zijn facetten en in al zijn schoonheid over het voetlicht.

Lees verder
19 oktober
Na Carmiggelt, Schmidt, Minco, Campert en Thijssen is de volgende ster aan het dundruk-firmament Kees van Kooten. Een compacte selectie uit zijn werk in het bekende, handzame binnenzak-en-damestasformaat.

Lees verder
19 oktober
Van maart tot september 1922 maakte Louis Couperus een rondreis door Japan. In deze geïllustreerde uitgave zijn voor het eerst Couperus’ teksten over zijn belevenissen opgenomen samen met de door hem gebruikte bronnen. Zij geven een fascinerend beeld van Couperus’ werkwijze.

Lees verder
17 oktober
De Noord-Ierse schrijfster Anna Burns wint de internationale Man Booker Prize voor haar roman 'Milkman'.

Lees verder
15 oktober
Dit boek, tot stand gekomen met medewerking van de familie, moest er komen om de herinnering aan de voetballer Abdelhak Nouri levend te houden. In het boek 'Nouri' probeert Henk Spaan een zo volledig mogelijk beeld te geven van de virtuositeit en de potentie van deze uitzonderlijke voetballer.

Lees verder
10 oktober
'Wij, de mens' neemt de lezer mee op een filosofische wereldreis – van de Maasvallei tot op de vulkaanhellingen van Indonesië. De inzet is hoog. Want als wij de overtreffende trap van het dier zijn, waarin schuilt dan het onderscheid?

Lees verder
2 oktober
Na 25 jaar van oorlog en chaos onder Napoleon verlangde de bevolking naar rust en veiligheid. Een nieuwe Europese Verdedigingsgemeenschap (een NAVO avant la lettre) zou daarvoor gaan zorgen. Beatrice de Graaf reconstrueert magistraal en tot in detail deze eerste gezamenlijke Europese strijd tegen de terreur.

Lees verder
1 oktober
In deze biografie schetst Jaap Goedegebuure de intellectuele ontwikkeling van schrijver Frans Kellendonk en laat hij zien hoe persoonlijke ervaringen werden omgevormd tot verhalen en romans met een algemenere geldigheid.

Lees verder
27 september
Wie het nieuws volgt, weet precies hoe de wereld niet werkt. Dit boek bevat 21 onmisbare verhalen die niet zo snel in het journaal zullen komen, maar wél een dieper inzicht geven in hoe de wereld werkt.

Lees verder
24 september
Timothy Snyder schetst de contouren van een nieuwe wereldorde. De opkomst van het populisme, de Brexit en de verkiezing van Donald Trump hebben de kwetsbaarheid van de westerse samenleving en de wankele fundamenten van de democratie genadeloos blootgelegd.

Lees verder
21 september
In 2018 is het 450 jaar geleden dat de Tachtigjarige Oorlog begon (1568-1648). Het jubileumjaar is aanleiding voor een grote tentoonstelling in het Rijksmuseum, een zevendelige televisieserie van de NTR en dit bijbehorend boek: '80 jaar oorlog'.

Lees verder
18 september
Haar geboortedorp was een plek om vandaan te gaan, maar haar terugkeer was even onvermijdelijk. Behalve een tijdsbeeld stijgt uit deze familiegeschiedenis het verhaal op van een dorpsmeisje dat - dwars tegen haar lotsbestemming in - haar weg vindt naar het schrijverschap.

Lees verder
12 september
Het veelbesproken boek van journalist Bob Woodward over de verbijsterende gang van zaken in het Witte Huis, en de bizarre manier waarop de president besluiten neemt over binnen- en buitenlandse kwesties.

Lees verder
6 september
De nieuwe roman van Philippe Claudel is net als zijn geliefde romans 'Grijze zielen' en 'Het verslag van Brodeck' een tijdloze reflectie op de menselijke natuur en de keuzes die we maken.

Lees verder
4 september
De dertienjarige Brian woont bij zijn vader op een afgelegen terrein in een caravan en is verantwoordelijk voor de verzorging van zijn verstandelijk en fysiek gehandicapte broer Lucien. Maar hoe zorg je voor iemand van wie je niet weet wat hij nodig heeft?

Lees verder
4 september
Een ontroerende en wanhopige roman over een vader die denkt dat een goede man altijd een stapje opzij doet, dat goed zijn niet veel anders is dan verlangen naar het goede. Minder goede verlangens leg je gewoon het zwijgen op.

Lees verder
31 augustus
Met een internationaal team van gezaghebbende economen schreef Piketty dit rapport. Het presenteert de stand van zaken, ook in opkomende economieën zoals China, India en Brazilië. Een belangrijk document voor iedereen die zich zorgen maakt over een van de meest urgente onderwerpen in de hedendaagse politiek en economie.

Lees verder
31 augustus
Het hoogstpersoonlijke boek van oud-Eurogroep-voorzitter Dijsselbloem, waarin hij van binnenuit beschrijft hoe een continent jarenlang op de rand van de afgrond balanceerde, en hoe het uiteindelijk gered werd.

Lees verder
30 augustus
Met een ontroerend, klein verhaal over het lot van vluchtelingen, probeert Hosseini de miljoenen families te eren die noodgedwongen hun huis moesten verlaten. Met illustraties van Dan Williams.

Lees verder
29 augustus
Tom Lanoye viert zijn 60ste verjaardag met een genummerde en gelimiteerde verjaardagsuitgave. Dit collector's item met iconische foto's en onuitgegeven archiefparels is een must have voor alle fans.

Lees verder
28 augustus
In haar nieuwe boek ‘Het goede leven’ pakt Annegreet van Bergen de draad op van haar bestseller ‘Gouden jaren’. Van Bergen laat met nieuwe observaties en anekdotes zien hoe de sterke naoorlogse groei het leven in Nederland onherkenbaar heeft veranderd.

Lees verder
27 augustus
Carolien Spaans verloor haar man bij een ski-ongeluk. Een boek over de liefde tussen twee gewone mensen, een ondenkbaar verlies en de onwaarschijnlijke kracht om opnieuw te beginnen.

Lees verder
23 augustus
Voor Wolkers was de volkstuin in de jaren zeventig een weelderig groen paradijs. Biograaf Onno Blom heeft uit de overvloed van Wolkers’ dagboeken, brieven en notities het mooiste materiaal over de volkstuin geoogst.

Lees verder
16 augustus
VPRO Zomergast Pieter Waterdrinker is een begenadigd schrijver van korte verhalen. Zijn nieuwe boek bevat een selectie Russische vertellingen uit eerder verschenen bundels aangevuld met niet eerder gepubliceerde verhalen.

Lees verder
16 augustus
Japke-d. Bouma geeft tips voor op je werk. Overwerken, glazen plafonds en haperende kopieermachines: alle aspecten van het avontuurlijke leven in de kantoorjungle komen aan bod.

Lees verder
16 augustus
Journalist Craig Unger vertelt het verhaal van een operatie die jarenlang door Russische geheimagenten werd voorbereid en leidde tot een schokkend naïeve of doelbewust participerende Russische pion in het Witte Huis.

Lees verder
13 augustus
Na twee verwoestende oorlogen in de eerste helft van de twintigste eeuw begint Europa aan zijn wederopbouw. Ian Kershaw beschrijft de eerste stappen naar een nieuwe, ogenschijnlijk welvarende toekomst.

Lees verder
9 augustus
Jamie Oliver keert terug naar zijn culinaire roots met 140 nieuwe Italiaanse recepten, die allemaal aan de Jamie-standaard voldoen.

Lees verder
8 augustus
Zes moorden, drie continenten, een wereldwijde cultus en een verborgen manuscript. In razende vaart neemt Windmeijer je mee van de nauwe steegjes van Leiden naar de weidse wateren van Cape Cod in de Nieuwe Wereld tot aan de verzengend hete Sinaïwoestijn in Egypte.

Lees verder
2 augustus
Michiel Smit wordt gedreven door de binaire realiteit van computergames, maar functioneert toch nog zo goed dat niemand herkent wat er met hem gebeurt. Het omslagpunt komt wanneer hij als student college krijgt over het verslaafde brein.

Lees verder
26 juli
Meer dan vijftien jaar worstelde Amsterdam met de aanleg van de Noord/Zuidlijn. Journalist Bas Soetenhorst volgde voor Het Parool de gebeurtenissen. In dit boek beschrijft hij hoe de metro er ondanks alles toch kwam.

Lees verder
19 juli
Een even actuele, geestige als subtiele parodie op het hedendaagse Amerika en een klassieker in het true fictiongenre. Na een klimaatramp in de nabije toekomst is de VS verlaten en totaal onherkenbaar.

Lees verder
16 juli
Met het derde deel van 'Verhaal van een leven' is deze ‘epische autobiografie’ en omvangrijke kroniek van het vroeg twintigste-eeuwse leven in Rusland voltooid. Deze uitgave is aanzienlijk uitgebreid met vier door de censuur geschrapte hoofdstukken en mag met recht een wereldprimeur heten.

Lees verder
11 juli
Met oog voor detail en een grondige kennis van de sociale en culturele geschiedenis beschrijft Matthew Kneale aan de hand van de zeven belangrijkste plunderingen een meeslepende geschiedenis van de stad Rome. Een liefdesverklaring aan een onvergetelijke stad.

Lees verder
10 juli
De nieuwe historische roman van Simone van der Vlugt over Eva Ment en Jan Pieterszoon Coen, in de woelige tijd van de VOC.

Lees verder
9 juli
Jesaja Swart, Meneer Ajax, werd op 3 juli 2018 tachtig. 'Sjaak Swart 80' is een boeiende reis door de rijke carrière van de kleurrijke voetballer die vaker dan wie ook in het eerste elftal van Ajax speelde, 603 keer in een officiële wedstrijd.

Lees verder
3 juli
De debuutroman van Benedict Wells, de auteur van 'Het einde van de eenzaamheid'. 'Becks laatste zomer' is een road novel, een universeel verhaal over muziek, de liefde en het leven – grappig, wijs en ontroerend.

Lees verder
28 juni
Ndaba Mandela beschrijft hoe het was om op te groeien bij, en te leren van, een van de grootste leiders die de wereld ooit heeft gekend – zijn grootvader, Nelson Mandela.

Lees verder
20 juni
Vier mensen moeten met zichzelf en elkaar in het reine zien te komen na een gijzeling door een gevluchte crimineel. De zaak, waarin ze allen zullen moeten getuigen, hangt hun als een zwaard van Damocles boven het hoofd.

Lees verder
12 juni
Remco Breuker laat haarfijn zien hoe het land in elkaar zit, waarom mensenrechtenschendingen en kernwapens er nauw met elkaar verweven zijn, waar het naartoe op weg is, en wat dat voor de rest van de wereld betekent.

Lees verder
7 juni
De grootste prijs voor het beste oorspronkelijk Nederlandstalige spannende boek is dit jaar gewonnen door Willem Asman met zijn boek 'Enter'. De prijs voor het beste Nederlandstalige thrillerdebuut is gegaan naar Eva Keuris.

Lees verder
5 juni
Oud-president Bill Clinton en de succesvolle thrillerauteur James Patterson vormen een Dream Team, met geheimen die alleen Clinton kan weten en Pattersons geniale vertelkunst.

Lees verder
30 mei
Detective Ralph Anderson raakt na verder onderzoek overtuigd dat de onmiskenbare verdachte buiten de stad was ten tijde van het misdrijf. Hoe kan hij dan tegelijkertijd op twee plekken zijn geweest?

Lees verder
24 mei
Een waargebeurd verhaal over 'De kruidenier van de Westermarkt', die door zijn unieke positie illegaal voedsel kon verstrekken aan de omgeving van het Achterhuis. Het werpt een geheel nieuw licht op het verraad van het Achterhuis.

Lees verder
23 mei
De Amerikaanse schrijver Philip Roth is op 22 mei overleden. De Pulitzer Prize-winnaar is 85 jaar geworden.

Lees verder
23 mei
Grande Finale van de uitverkoop op zaterdag 26 mei bij Van Stockum Boekverkopers in Leiden: Koop één volle uitverkooptas voor € 10,- of twee voor € 15,-

Lees verder
18 mei
Het eerste deel van een trilogie over Johan de Witt. Achter de pracht en praal van de Gouden Eeuw zijn ontluisterende intriges gaande.

Lees verder
16 mei
Toen het oog van kunsthandelaar Jan Six op het Portret van een jonge man in een veilingcatalogus van Christie’s viel, wist hij meteen dat het niet een werk uit ‘the circle of Rembrandt’ was, maar van de meester zélf had. Hoe overtuig je de wereld van zo’n ontdekking?

Lees verder
8 mei
De winnaar van de Libris Literatuur Prijs 2018 is Murat Isik met zijn boek 'Wees onzichtbaar'. “Een universele, beklemmende en diep menselijke roman." - De vakjury

Lees verder
7 mei
Op 4 mei 2018 overleed schrijfster Renate Dorrestein in haar woning te Aerdenhout, in bijzijn van haar dierbaren. Ze leed al enige tijd aan slokdarmkanker. Renate Dorrestein werd 64 jaar.

Lees verder
2 mei
Mano Bouzamour (1991) schreef 'De belofte van Pisa', in 2014 de bestverkochte debuutroman van Nederland. Dit is zijn langverwachte tweede roman. Bestsellerboy is een betoverende, opwindende en geestige roman.

Lees verder
30 april
Geheel herzien en bevat alle verhalen van Remco Campert.
In zijn verhalen lijkt het altijd zomer en bruist en sprankelt het van leven en toch is er altijd de campertiaanse weemoed.

Lees verder
25 april
'The future of shopping' van Jorg Snoeck en Pauline Neerman. Hoe winkelen mensen in de toekomst? Waarom blijven de faillissementen zich opstapelen en grijpt de leegstand in winkelstraten om zich heen? Wat kunnen merken en handelaars doen om te overleven?

Lees verder
19 april
Sara besluit haar man te verlaten en gaat naar Stromboli op retraite. Maar wat een nieuwe start had moeten worden, mondt uit in een afdaling naar regionen van haar verleden die ze het liefst verborgen had gehouden.

Lees verder
19 april
De voormalig FBI-directeur James Comey kijkt terug op belangrijke momenten in zijn carrière, van de beginjaren tot aan zijn ontslag onder Trump. Steeds stelt hij daarbij de vraag: wat is goed leiderschap?

Lees verder
16 april
In zijn boek maakt de voormalig premier van Nederland aan het eind van zijn leven de stand op. Voordat hij tot een slotsom komt, neemt Ruud Lubbers de lezer in vogelvlucht mee door zijn leven. Een laatste saluut.

Lees verder
13 april
Wat ging er mis binnen het bedrijf en in de familie achter de Blokker-winkels? De auteurs spraken met tientallen betrokkenen en konden evenzoveel interne documenten inzien, waardoor zij een unieke inkijk kunnen geven in het vermaarde Blokker-concern.

Lees verder
11 april
De nieuwe roman van Joke van Leeuwen. Over het met wantrouwen bewaken van grenzen en op speelse wijze barrières leren kennen. Waarom trekken mensen grenzen? Wie meent bij welke kant te horen?

Lees verder
9 april
Kees Vuyk wint de Socrateswisselbeker 2018 met zijn boek 'Oude en Nieuwe ongelijkheid'. De uitreiking was op 7 april tijdens de Nacht van de Filosofie. Heel de maand april staat in het teken van de Maand van de Filosofie.

Lees verder
6 april
Het boek 'Lampje' van Annet Schaap is donderdag 5 april bekroond met de Woutertje Pieterse Prijs voor het beste oorspronkelijk Nederlandstalige jeugd- of kinderboek!

Lees verder
5 april
‘Wat is wijsheid? Denken in de klassieke wereld’ vormt van 5 t/m 15 april 2018 het brede thema van de elfde Week van de Klassieken. Speciaal voor deze week schreef David Rijser het themaboekje 'De portiek van de buren'. Het is verkrijgbaar voor € 2,99.

Lees verder
4 april
De literaire autobiografie van Renate Dorrestein: scherp, grappig en inspirerend.

Lees verder
28 maart
Het fascinerende verhaal van de manieren waarop de samenleving in de afgelopen tweehonderd jaar de problemen rond welvaart en duurzaamheid wist op te lossen. En hoe men zich soms door de gekozen oplossingen geconfronteerd zag met weer nieuwe problemen.

Lees verder
23 maart
Hoe een ontspanningscentrum van de hippies uitgroeide tot een professionele concertzaal. Het boek volgt de roerige geschiedenis van popzaal Paradiso aan de hand van vijftig belangrijke optredens.

Lees verder
15 maart
Bach is de oudste, diepste en grootste liefde van Maarten 't Hart. Zeventien jaar na het verschijnen van zijn biografie over Bach, is er nu de herziene uitgave, aangevuld met nieuwe kennis en publicaties van de afgelopen jaren.

Lees verder
14 maart
De Britse natuurkundige, kosmoloog en wiskundige Stephen Hawking (1942) is woensdag 14 maart overleden. Één van de briljantste theoretische natuurwetenschappers sinds Albert Einstein. Met de bestsellers 'Het heelal' en 'Een korte geschiedenis van de tijd' werd hij wereldberoemd.

Lees verder
8 maart
Een prachtig geschreven boek over de ambities van degenen die het ene land verlaten voor het andere, en over het verlangen naar zelfontplooiing en nieuwe relaties, dingen die zo bepalend zijn voor ons leven.

Lees verder
6 maart
Getipt door Adriaan van Dis. In de handen van Stephen Fry komen de Griekse mythen en sagen opnieuw tot leven en krijgen hun welverdiende plek in onze moderne tijd.

Lees verder
6 maart
De zes genomineerde romans zijn bekend! De belangrijkste onderscheiding in de Nederlandstalige literatuur wordt op 7 mei 2018 uitgereikt.

Lees verder
1 maart
Maandag 5 maart is Van Stockum Boekverkopers in Leiden gesloten wegens de jaarlijkse inventarisatie.

Lees verder
23 februari
Maak kennis met de betonnen jungle van de hoofdstad. De eigenwijze kat Abatutu, bekend van de film De Wilde Stad, laat in 25 avontuurlijke verhalen zien hoe ieder dier op zijn eigen, verrassende manier weet te overleven.

Lees verder
22 februari
In ruim dertig jaar schrijverschap onthaalde Alfred Birney, winnaar van de Libris Literatuur Prijs 2017, zijn lezers op tientallen prachtige verhalen. Een selectie van de meest fascinerende zijn deels herzien en bijeengebracht in deze bundel.

Lees verder
22 februari
De vijf genomineerde boeken zijn bekend! Het beste Nederlandstalige jeugd- of kinderboek wordt op 5 april 2018 bekendgemaakt.

Lees verder
16 februari
Withuis’ scherpe en ontroerende ontleding van de verhouding tot haar vader Berry Withuis (1920-2009) weerspiegelt onze recente wereldgeschiedenis en biedt de lezer een blik van binnenuit op de Koude Oorlog: ‘Ik was vijf en wist: wij zijn de vijand.’

Lees verder
9 februari
Misdaadverslaggever Peter R. de Vries en advocaat Gerard Spong schrijven elkaar openhartig over hun werk, hun aanpak, hun belevenissen, hun twijfels. Er is sprake van wederzijds respect, maar er zijn ook grote verschillen en ze botsen regelmatig. Want Spong verdedigt en De Vries klaagt aan.

Lees verder
6 februari
Een rijk en hartverwarmend verhaal vol liefde en verraad, dat zich afspeelt tegen de achtergrond van grote maatschappelijke veranderingen in de VS.

Lees verder
2 februari
De nieuwe roman van Julian Barnes is een pijnlijk mooie roman over eerste liefde – en de levenslange gevolgen daarvan.

Lees verder
1 februari
In de nacht van 31 januari op 1 februari 1953 voltrok zich een watersnoodramp in de provincie Zeeland, West-Brabant en de Zuid-Hollandse eilanden. Met de boeken 'Een muur van water', 'Ooggetuigen van de watersnood 1953' en 'De ramp', kijken wij terug op deze periode.

Lees verder
26 januari
Het waargebeurde, meeslepende verhaal over een jonge man die zijn eigen Amerikaanse droom najaagt, over de wonderlijke geschiedenis van koffie en over de worstelingen van Jemenitische burgers die zich staande proberen te houden in de oorlog.

Lees verder
25 januari
Dit is het verslag van een ongekend ondernemingsproject: over het vasthouden aan idealen, ook al is de werkelijkheid nog zo weerbarstig. Een waargebeurd verhaal dat smelt op de tong en leest als een spannend jongensboek.

Lees verder
22 januari
De nieuwe thriller van Tomas Ross is verschenen. 'Het verdriet van Wilhelmina' is het laatste deel van een drieluik over de dekolonisatie van Nederlands-Indië.

Lees verder
18 januari
De wereld kwam niet eerder zo hard binnen in de gedichten van Remco Campert. Gevoelig voor de tijdgeest raapt hij de scherven van de wereld op en smelt ze om tot taal.

Lees verder
11 januari
The first nine months of Donald Trump's term were stormy, outrageous--and absolutely mesmerizing. Now, thanks to his deep access to the West Wing, bestselling author Michael Wolff tells the riveting story of how Trump launched a tenure as volatile and fiery as the man himself.

Lees verder
11 januari
Han van Bree geeft op heldere wijze en met de nodige humor een overzicht van het wereldnieuws in 2017. Met onder andere de verkiezingen in Nederland, de inhuldiging van Donald Trump en chaos bij Oscar-uitreiking: niet La la Land maar Moonlight beste film.

Lees verder
28 december
Schrijver Leon Verdonschot volgde de wereldkampioen kickboksen een jaar lang intensief. Tijdens trainingen, in voorbereiding naar wedstrijden, tijdens presentaties en workshops, thuis en in zijn vrije tijd. Hij sprak vele (jeugd)vrienden, familieleden, trainers, medesporters.

Lees verder
22 december
Een kleurrijke schat aan grote en kleine wijsheden uit verschillende culturen. De inspiratie voor deze verhalen vond Coelho onder andere bij volksverhalen.

Lees verder
14 december
Achterhaalde economische theorieën hebben een wereld mogelijk gemaakt waarin nog steeds extreme armoede heerst. Kate Raworth tekent de routekaart die ons kan leiden naar het punt waarop in de behoefte van iedereen kan worden voorzien, zonder dat dit ten koste gaat van onze planeet.

Lees verder
22 november
'De wereld volgens GIJP' van Michel van Egmond wint de NS Publieksprijs, de prijs voor het beste boek, gekozen door het publiek.

Lees verder
21 november
Het langverwachte tweede deel van ‘De geschiedenis van de Joden' van Simon Schama is verschenen. Van Mozes tot psycho­ analyse, van de Bijbel tot de Westelijke Jordaanoever, van de cultuur tot en met de wetenschap.

Lees verder
16 november
Het boek omspant 35 jaar en draait om hun levenslange band waar blinde vriendschap en gezonde concurrentie elkaar afwisselen. De twee schrijvers richten nu eens niet hun onverbiddelijke blik op hun personages, maar op elkaar.

Lees verder
10 november
Koen Peeters wint de ECI Literatuurprijs voor zijn roman 'De mensengenezer'. "Een boek dat raakt aan het onzegbare en ons leert dat we niet moeten zoeken naar de waarheid, maar naar de bron", aldus de jury.

Lees verder
10 november
Het kookboek 'Souq' van Nadia Zerouali en Merijn Tol is verkozen tot winnaar van Het Gouden Kookboek 2017. “Op een geweldige manier laten de auteurs ons kennismaken met de keuken van het Midden-Oosten. Het brengt verschillende culturen samen", aldus de jury.

Lees verder
7 november
'The Gold Edition' van 'Het Geheim van de Meester', naar het gelijknamige televisieprogramma. Het boek is bekleed met 23 karaat bladgoud, afgewerkt met een patroon van 18 karaat goud en afgezet met druppelvormige parels en boutonparels. Met een prijs van 49.034,95 euro is deze uitgave het meest exclusieve boek dat in 2017 verschijnt.

Lees verder
26 oktober
Bijna vijftig jaar woont Paul Krüzen met zijn vader in een spookboerderij bij een grensdorp. Voor de betaalde liefde steekt Paul de grens over. In het bordeel raakt hij verzeild in een conflict dat hem dwingt de verscholen positie te verlaten die hij in het leven heeft gekozen.

Lees verder
25 oktober
Om onder de studieschulden uit te komen en de van zwendel van de universiteit aan het licht te brengen moeten Mark, Todd en Zola hun studie afbreken, zich voordoen als beëdigde advocaten en het opnemen tegen een miljardair én de FBI.

Lees verder
20 oktober
De genomineerden voor de prijs voor het beste Nederlandstalige kookboek zijn bekend. De winnaar ontvangt de prijs tijdens de Avond van het Kookboek op 9 november.

Lees verder
19 oktober
De langverwachte opvolger van Mandela's beroemde autobiografie 'De lange weg naar de vrijheid'. Daarin beschreef hij zijn leven van jongeman tot het moment waarop hij als staatsman Zuid-Afrika ging leiden. 'De presidentiële jaren' vertelt wat daarna kwam: het uitzonderlijke verhaal van Mandela’s presidentschap.

Lees verder
13 oktober
Hugh Legat is als privésecretaris van premier Neville Chamberlain aanwezig bij cruciale onderhandelingen tussen de Britse premier, Hitler, Mussolini en de Franse premier Daladier in München. Hier kruist hij wegen met een oud-studiegenoot wat dramatische gevolgen heeft voor de toekomst van Europa.

Lees verder
10 oktober
Op 10 oktober 2017 is het nieuwe boek 'Turtles All The Way Down' of 'Schildpadden tot in het oneindige' van John Green verschenen, de auteur van o.a. 'The Fault in Our Stars' (Een weeffout in onze sterren). Bestel nu het boek!

Lees verder
5 oktober
Donderdag 5 oktober is de Nobelprijs voor de Literatuur 2017 toegekend aan de Engelse auteur Kazuo Ishiguro.

Lees verder
4 oktober
Bevrijd van alle beperkingen in politiek opzicht schrijft Hillary Clinton in haar boek 'What Happened' het ware verhaal over de onvoorspelbare en dramatische presidentsverkiezingsstrijd met Donald Trump in 2016.

Lees verder
29 september
In de nieuwe Lanoye worden bij de vleet bomaanslagen gepleegd, moskeeën beklad en uitbaters van kebabzaken doodgeschoten. Lanoye geeft zijn visie op wat er loos is in onze wereld.

Lees verder
23 september
Vijf jaar lang schreef Peter Vandermeersch twee keer per maand in De Standaard over Nederland en zijn inwoners. Aan Vlamingen probeert hij dit land uit te leggen. De Nederlanders houdt hij een persoonlijke spiegel voor.

Lees verder
22 september
De uit Noord-Korea gesmokkelde verhalenbundel geeft een opmerkelijke inkijk in een gesloten wereld. Het is geschreven onder het pseudoniem Bandi.

Lees verder
22 september
Luuk van Middelaar maakt de enerverende machtsstrijd in Europa leesbaar en hanteerbaar. Met schwung laat hij zien hoe politici in Brussel, Berlijn, Parijs, Londen en Den Haag de Unie met horten en stoten instellen op de toekomst.

Lees verder
20 september
Yvette van Boven grijpt terug naar de Ierse keuken: het land waar ze met haar Nederlandse ouders opgroeide, haar eerste hapjes at en haar liefde voor eten begon.

Lees verder
19 september
Een jaar geleden begon Kees van Kooten aan zijn eerste vijfenzeventigjaarlijkse balansopruiming. Dit resulteerde in drieëntwintig ordners vol materiaal van her en der en toen en nu. Piet Schreuders heeft een selectie al dan niet in facsimile samengebracht.

Lees verder
14 september
In haar twintigste roman keert Renate Dorrestein terug naar de door haar geliefde "gothic novel". Dit maakt 'Reddende engel' een spannende psychologische roman over naastenliefde, eigenbelang en het verlangen ergens bij te horen.

Lees verder
13 september
De nieuwe roman van Arthur Japin. Kolja is acht jaar oud en doofstom als de broers Modest en Pjotr Iljitsj Tsjaikovski zich over hem ontfermen. Wanneer de beroemde componist onverwacht overlijdt, twijfelt Kolja direct aan de officiële doodsoorzaak. De vraag rijst of hij de Tsjaikovski’s, die hem leerden spreken, niet beter dient door nu te zwijgen.

Lees verder
12 september
De Nederlandse Parijzenaar Wilfred de Bruijn ontrafelt de ziel van Frankrijk en ontdekt achter de clichés een intrigerend land vol tegenstellingen. De Bruijn neemt ons mee achter de schermen van het Franse land, achter de façades.

Lees verder
8 september
7 september
De nieuwe roman van Rushdie over het mysterieuze, luxe leven van de familie Golden en de opkomst van een roekeloze, mediageile schurk met een onmogelijke haarkleur en make-up.

Lees verder
6 september
Het openhartige verhaal van oud-Tweede Kamerlid Sharon Gesthuizen die opgroeit in een arbeidersmilieu, de politiek ingaat om daar écht iets te kunnen betekenen en ontdekt dat schoonheid, macht en liefde leidende begrippen zijn in het leven.

Lees verder
24 juli
Komt u 28, 29 en 30 juli naar onze tasjesdagen in Den Haag? Koop een tas vol uitverkoopboeken voor slechts € 7,50!

Lees verder
16 juni
De Israëlische schrijver David Grossman en vertaalster Jessica Cohen winnen internationale Man Booker Prize voor 'A Horse Walks into a Bar', in het Nederlands vertaald als 'Komt een paard de kroeg binnen'.

Lees verder
2 mei
Het boek '1936. Wij gingen naar Berlijn' is uitgeroepen tot Sportboek van het Jaar 2016. Auke Kok kreeg op 1 mei de Nico Scheepmaker Beker uitgereikt voor dit boek.

Lees verder
20 april
Woensdag 19 april is bekendgemaakt dat schrijfster Griet op de Beeck het Boekengeschenk van 2018 gaat schrijven.

Lees verder
10 april
Het prentenboek 'Stella' van Gerda Dendooven is zaterdag 8 april bekroond met de Woutertje Pieterse Prijs voor het beste oorspronkelijk Nederlandstalige jeugd- of kinderboek.

Lees verder
28 maart
Ieder jaar zal er een opnieuw uitgegeven prentenboekklassieker verschijnen voor slechts 2 euro, dat is toch te geef? Dit jaar start de actie voor het eerst en wel vanaf vrijdag 7 april met het geweldige prentenboek De Gruffalo van Julie Donaldson en Axel Scheffler!

Lees verder
10 maart
'Het smelt' van Lize Spit is door boekhandelaren uit Nederland verkozen tot literaire parel van 2017. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de auteur van een oorspronkelijk Nederlandstalig literair werk, waarvan boekhandelaren vinden dat het een groter publiek verdient.

Lees verder
7 maart
Altijd al willen werken in een boekhandel? Wie de beste motivatie en het mooiste lees-CV stuurt, kan op Bookstore Day voor een dag werken in één van onze boekhandels in Haarlem, Leiden of Den Haag!

Lees verder
7 maart
Het verhaal over de steentijd en de drie grote migraties: twee vanuit Afrika en een derde uit het Nabije Oosten. Lees hoe men op die momenten leerde om te gaan met de ijstijdcondities en reeds aanwezige Neanderthalers en jagers.

Lees verder
17 februari
Dick Bruna, de geestelijk vader van nijntje, is op 16 februari overleden. Dick Bruna is 89 jaar geworden.

Lees verder
7 februari
Collega Bertram Koeleman van H. de Vries Boeken staat met zijn boek 'Engels voor leugens' op de shortlist van de J.M.A. Biesheuvelprijs 2017! De J.M.A. Biesheuvelprijs is een jaarlijkse prijs voor de beste korteverhalenbundel in de Nederlandse taal.

Lees verder
9 december
Tekenaar Peter van Straaten is op 9 december overleden. Peter van Straaten is 81 jaar geworden.

Lees verder
30 augustus
Maandagavond 29 augustus is auteur en journalist Pieter Steinz overleden. Hij is 52 jaar oud geworden. Steinz leed aan de ziekte ALS. In 2015 publiceerde hij hier het boek 'Lezen met ALS' over. Steins schreef meer dan vijftien boeken.

Lees verder
5 oktober
De Zweedse misdaadauteur Henning Mankell (1948-2015) is op 5 oktober overleden. Henning Mankell is 67 jaar geworden.

Lees verder
9 september
Schrijver, essayist, columnist, dichter en publicist Joost Zwagerman (1963-2015) is op 8 september overleden. Joost Zwagerman is 51 jaar geworden.

Lees verder
24 oktober
15 november opent Van Stockum Boekverkopers aan het Spui en u bent van harte uitgenodigd!

Lees verder
27 januari
Betaal vanaf nu uw bestellingen met de boekenbon! Het is mogelijk om uw bestelling met meerdere boekenbonnen te betalen.

Lees verder