Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
21 maart

Het boekverkoperspanel van De Wereld Draait Door heeft het boek Otmars zonen, geschreven door Peter Buwalda, uitgekozen tot Boek van de Maand!

"De literaire sensatie van het jaar! Je moet het lezen je moet het ondergaan, "powerproza". Wij kunnen niet wachten op deel 2.", aldus het boekenpanel.

Otmars zonen vertelt het verhaal van de jonge Shell-employé Ludwig Smit, die na een bezoek aan de illustere Johan Tromp op het Siberische eiland Sakhalin strandt in een sneeuwstorm. Juist nu, wanneer onderzoeksjournaliste Isabelle Orthel hem het deksel komt overhandigen van een beerput, begint Tromps daverende carrière in de oliebusiness te wankelen. Tromp – hedonist, alfaman, kroonprins van Shell, en in alles het tegenbeeld van Ludwig – schat zijn twee bezoekers volkomen verkeerd in. Peter Buwalda verkent in Otmars zonen de grenzen van de epische wereld die hij al in Bonita Avenue schiep. In de nog te verschijnen delen van zijn roman fleuve, De jaknikker en Hysteria siberiana, geeft hij deze wereld verder vorm.

Bestel het boek (paperback)
Bestel het boek (gebonden)
Bestel het e-book

Naast Otmars zonen zijn deze boeken ook lovend ontvangen door het boekverkoperspanel:

De parade - Dave Eggers
Bestel het boek (gebonden)
Bestel het e-book

Archief van verloren kinderen - Valeria Luiselli
Bestel het boek (paperback)

Klaar - F. Starik
Bestel het boek (gebonden)
Bestel het e-book


Bekijk het fragment: