Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
26 april

Het boekverkoperspanel van De Wereld Draait Door heeft het boek Het einde van de eenzaamheid van de schrijver Benedict Wells uitgekozen tot Boek van de Maand!

Wanneer Jules Moreau na een ernstig motorongeluk in het ziekenhuis belandt, wordt hij geconfronteerd met herinneringen uit zijn jeugd. Al vroeg verloren Jules, zijn broer Marty en zijn zus Liz hun ouders door een tragisch ongeval. Vooral de eens zo zelfbewuste Jules trekt zich steeds meer in zijn eigen wereld terug. Alleen met de mysterieuze Alva kan hij vriendschap sluiten; jaren later zal hij echter pas begrijpen wat ze voor hem betekent – en wat ze altijd voor hem heeft verzwegen.

Als ze volwassen zijn verschijnt Alva weer in zijn leven. Even ziet het ernaar uit dat ze de verloren jaren kunnen goedmaken, tot ze toch weer door het verleden worden ingehaald.

Het einde van de eenzaamheid is een ontroerende, prachtige roman over het verwerken van verlies en eenzaamheid, en over de vraag wat onveranderlijk is in de mens. En bovenal een grootse liefdesgeschiedenis.

Bestel het boek (gebonden)
Bestel het e-book


Naast het boek van Benedict Wells zijn deze boeken ook lovend ontvangen door het boekverkoperspanel:

Het geheime leven van kleuren - Kassia St Clair
Bestel het boek (gebonden)

Fuzzie - Hanna Bervoets
Bestel het boek (paperback)
Bestel het e-book

Moskouse nachten - Nigel Cliff
Bestel het boek (gebonden)

Bekijk het fragment: