Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
10 juli

Op 10 oktober 2017 verschijnt het nieuwe boek Turtles All The Way Down of Schildpadden tot in het oneindige van John Green, de auteur van o.a. The Fault in Our Stars (Een weeffout in onze sterren).

Bijna zes jaar na het overweldigende succes van Een weeffout in onze sterren schrijft John Green met Schildpadden tot in het oneindige opnieuw een briljante en onvergetelijke roman.

Het begint allemaal met een nieuwsbericht over een voortvluchtige miljardair en het vooruitzicht van een grote beloning voor de gouden tip over zijn verblijfplaats.

Schildpadden tot in het oneindige gaat over vriendschap voor het leven, onverwachte ontmoetingen, Star Wars-fanfictie en een tuatara die op het punt staat een fortuin te erven. Maar bovenal gaat het over Aza Holmes, een meisje dat worstelt met een dwangstoornis en klem komt te zitten in de verstikkende spiraal van haar gedachten.

In dit langverwachte nieuwe boek deelt John Green het verhaal van Aza met verpletterende directheid: 'Dit is mijn eerste poging om openlijk te schrijven over de stoornis waar ikzelf sinds mijn vroegste jeugd mee worstel. Het verhaal is verzonnen, maar gaat wel degelijk ook over mij persoonlijk.'

Reserveer het boek (gebonden) - Engelstalig
Reserveer het boek (gebonden) - Nederlandstalig
Reserveer het boek (paperback) - Nederlandstalig

Verwacht: 10 oktober 2017