Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken

Veel gestelde vragen


1. Over Van Stockum

1.1 Over Van Stockum

Van Stockum biedt een bestand van 20.000.000 titels. Van Stockum heeft het grootste Nederlandstalige titelaanbod en biedt verder titels uit Engeland, Amerika, Duitsland en ook een selectie actuele titels uit diverse andere landen.

1.2 Hoe zoek ik een artikel?

Snelzoeken

U zoekt hier op de titel of op een trefwoord uit de titel, de auteur, de uitgever, de ondertitel, de beschrijving en de rubriek. Als resultaat krijgt u alle titels uit ons databestand die aan de door u ingevoerde zoekvraag voldoen, een korte beschrijving de prijs en de beschikbaarheid. Klikt u een titel aan dan krijgt u meer detail informatie te zien en kunt u de titel bestellen.

Beschikbare titels: dit zijn boeken waarvan de levertijd bekend is of die nog moeten verschijnen of in herdruk zijn.
Alle titels: dit is onze gehele database van ruim 20.000.000 titels inclusief titels die uitverkocht zijn en dus niet meer te bestellen en boeken waarvan geen levertijd of beschikbaarheid bekend is.

Uitgebreid zoeken

Op trefwoord zoeken is hetzelfde als snelzoeken. Zoekt u bij titel, auteur en uitgever of een combinatie hiervan en op isbn10/13 wordt alleen gezocht in de bijbehorende bestanden. Uw zoekvraag is gerichter. U kunt uw zoekopdracht verfijnen. U kunt zoeken binnen een rubriek en/of alleen binnen een bepaalde taal. U kunt zoeken op soort artikel en binnen bepaalde genres.

Tip: Gebruik bij zoeken op auteur alleen de naam zonder voornaam of letters voor de meeste tref kans.
Tip: Heeft u teveel treffers? Verfijn de opdracht door een taal te selecteren.

Geen resultaat gevonden? Kijk dan ook bij alle titels. Titels met vermelding 'gearchiveerd' kunnen niet meer worden besteld.

1.3 Hoe actueel is het aanbod?

Onze databestanden worden elke nacht geactualiseerd.

1.4 Hoe gunstig zijn de prijzen?

In Nederland kennen we de wet op de vaste boekenprijs. Van nieuwe Nederlandstalige boeken zijn de prijzen bij alle collega boekhandels gelijk. Voor het buitenlandse aanbod geldt dat wij de boeken selecteren op de laagste prijs.

Het kan voorkomen dat een boek voor een hogere prijs direct leverbaar is terwijl het voor de laagste prijs niet beschikbaar is. Wij geven u dan de keuze. U kunt zelf kiezen tussen een lagere prijs en langere levertijd of het boek snel in huis voor een hogere prijs.

1.5 Wanneer kan ik korting krijgen?

  • Bent u student? Kijk dan bij studieboekenkorting.nl of u recht heeft op korting.
  • Bestelt u 10 exemplaren of meer van één titel? U ontvangt 5% korting.
  • Bestelt u 30 exemplaren of meer van één titel? U ontvangt 10% korting.
  • Bij 100 exemplaren of meer van één titel prijs op aanvraag.
  • Bent u een zakelijke klant? Mail zakelijk@vanstockum.nl en vraag naar de condities.

1.6 Wat zijn de levertijden?

De levertijden staan bij elk artikel vermeld en gelden voor leveringen binnen Nederland. Van Stockum kan de levertijd echter niet garanderen.
Bij een bestelling van meer dan 4 exemplaren van één artikel in de 24uurs dienst (Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis) kan de levertijd afwijken i.v.m. de beperkte voorraad in het magazijn.
Voor het buitenland houdt u rekening met enkele dagen of weken extra voor het transport. Dit is afhankelijk van de bestemming.

Staat er: "levertijd en leverbaarheid onbekend" dan geldt dat u het artikel wel kunt bestellen, maar dat er geen informatie beschikbaar is of de titel leverbaar is, omtrent de prijs en de levertijd. Na uw bestelling ontvangt u zo spoedig mogelijk meer informatie.

Studieboekbestellingen uit de site studieboekenkorting.nl worden verzameld en verzonden na 4 werkdagen. Boeken die op dat moment niet aanwezig zijn worden nagezonden. Wilt u de boeken later dan na 4 werkdagen ontvangen dan kunt u de gewenste latere leverdatum aangeven. Bestellingen voor het komende studiejaar voor de Haagse Hogeschool en Mondriaan worden verzameld en vanaf 15 augustus verstuurd.

1.7 Kan ik buiten Nederland ook bestellen?

U kunt alle artikelen die wij voeren bestellen vanuit de hele wereld en laten verzenden over de hele wereld. Kijk voor de verzendkosten en betaling condities bij de betreffende 'help' hoofdstukken.

1.8 Is de voorraad vermelding altijd accuraat?

Onze voorraadinformatie wordt elke 24 uur geactualiseerd.

Wij zijn afhankelijk van vele externe databases. Hoewel wij er alles aan doen om de informatie 100% betrouwbaar te houden kunnen we niet 100% garanderen dat de voorraadinformatie altijd klopt.

1.9 Elektronische Nieuwsbrief

U kunt zelf de inhoud van de wekelijkse nieuwsbrief bepalen, door uw eigen profiel samen te stellen. Dus geen onnodige titels, alleen de boeken waar u echt in geïnteresseerd bent.

Hoe werkt het?
* Bij iedere rubriek vindt u links naast de nieuwste titels de vraag: …in uw e-mail? Als u wekelijks de nieuwste titels binnen de desbetreffende rubriek in uw e-mail wilt ontvangen, klikt u op inloggen. Nadat u bent ingelogd kunt u de rubriek opslaan in uw profiel.
* Deze mogelijkheid geldt ook voor alle onderwerpen binnen een rubriek. Daar vindt u links naast de nieuwste titels de vraag: Elke week alle nieuwe titels met de zoekopdracht "…" in uw e-mail? Ook deze optie kunt u opslaan in uw profiel.
* Tot slot kunt u uw profiel samen stellen op basis van diverse zoekcriteria als titel, trefwoord, uitgever, genre, type media en meer. De boeken worden geselecteerd uit de complete database van 20.000.000 titels.

Op basis van de door u geselecteerde rubrieken, onderwerpen en/of zoekcriteria ontvangt u wekelijks een nieuwsbrief met de nieuwste titels. U kunt ook kiezen voor RSS-feeds, deze optie vindt u bij iedere zoekopdracht aan de rechterkant van de zoekresultaten.

Let op: voor deze dienst heeft u een Van Stockum account nodig. Voor de toegang tot uw account hoeft u alleen uw e mailadres en wachtwoord in te vullen. Klik hier om een account aan te maken. De nieuwsbrief mag uitsluitend voor privédoeleinden gebruikt worden.

1.10 Boekrecensies

U kunt uw mening geven over de boeken die Van Stockum aanbiedt. Op die manier kunt u andere lezers helpen bij het maken van een keuze uit het enorme aanbod. Wanneer u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of e-mailadres op onze website wilt publiceren.
De recensie wordt bij het boek op de site geplaatst. U kunt in de recensies geen vragen aan Van Stockum stellen.
Van Stockum behoudt zich het recht voor om bijdragen te wijzigen of te weigeren zonder opgave van reden. Van Stockum is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van de recensies.

1.12 E-books

Voor het complete overzicht van de e-books, klik hier
E-books en andere digitale producten kunnen niet retour.

E-books bij Van Stockum
E-books kunnen worden gedownload op een pc, telefoon of mobiele digitale reader en zijn vervolgens permanent beschikbaar. Op een e-reader kunnen bijvoorbeeld wel zo’n 3.000 titels, meer dan de thuisbibliotheek van de gemiddelde consument. Handig als je op vakantie gaat. Het gewicht is het meest genoemde motief om een boek als e-book te lezen. Het geheugen van de meeste e-readers kan worden uitgebreid met een extra sd-kaartje.
Bovendien is de ontwikkeling van het e-book interessant voor boeken die slechts in kleine oplagen gedrukt worden of niet meer verkrijgbare titels, deze worden in groten getale opnieuw in e-formaat uitgebracht en beschikbaar gesteld. Bij de ontwikkeling van digitale content zijn echter nog veel onzekerheden en moeilijkheden die overwonnen moeten worden, zoals het formaat, de hardware, auteursrechten, de bescherming van de content, de kostenstructuur en het verdienmodel.

Het downloaden van e-books
Van Stockum biedt bijna 300.000 e-books aan op haar website in ePub-formaat. Naar verwachting zal ePub populair worden in Nederland, met name omdat veel Nederlandse uitgeverijen hebben gekozen voor deze variant. Om e-books in ePub-formaat te lezen dient u de 'Adobe Digital Editions' te downloaden. Nadat u een e-book heeft besteld via onze website ontvangt u binnen 5 minuten (als u per iDEAL betaalt, creditcard kan wat langer duren) een e-mail waarin wordt aangegeven welke software u moet downloaden met daarbij een link naar het e-book. Let op: om een e-book te bestellen dient u direct te betalen via iDEAL of creditcard.

Vanwege het DRM-systeem van Amazon is het niet mogelijk om op één eReader zowel e-books in ePub-formaat als Mobipockets te lezen. Dit geldt overigens niet voor het lezen van e-books op een pc. Voor meer informatie over DRM (Digital Rights Management) kunt u het artikel lezen dat Boekblad op 10 augustus 2009 publiceerde in haar digitale nieuwsbrief. Bovendien geldt voor een groot deel van de e-books dat het niet mogelijk is deze uit te printen.

E-books in ePub-formaat
Indien u een e-book in ePub formaat heeft besteld dient u de 'Adobe Digital Editions' op uw pc te installeren. Let op: vergeet u niet eerst te registreren bij Adobe anders kunt u problemen krijgen met het gebruik van meerdere apparaten met de zelfde link. Surf naar het volgende adres om dit programma te downloaden: http://www.adobe.com/products/digitaleditions/#download.

E-books op producten van Apple
Op dit moment kan Van Stockum helaas nog geen e-books in een formaat voor iPads aanbieden. Met behulp van een applicatie kunt u e-books lezen op uw iPad, iPhone of iPod Touch. Heeft u een product van Apple? Wij adviseren u de gratis applicatie Bluefire Reader via iTunes op uw PC of Mac te downloaden. Voor de installatie van deze applicatie moet u zorgen dat u de nieuwste software heeft geïnstalleerd. Download hier Bluefire Reader of download de applicatie rechtstreeks via de App store van Apple.

Begrippenlijst:
• Bestandsformaat
In een bestandsformaat wordt een tekst weergegeven. Er zijn vele formaten waarin een e-boek weergegeven worden; van simpele PDF-files, Word-bestanden en HTML tot complexere, speciaal voor e-reading gecreëerde formaat als ePub. Een nadeel is dat formaten vaak verbonden zijn aan een enkele leverancier, fabrikant en type hardware en dat sommige ereaders dus maar enkele formaten accepteren maar anderen niet.

• Digital Rights Management (DRM)
Een techniek om digitale rechten van uitgevers en andere copyright bezitters van werken (bv. muziek, afbeeldingen, teksten) digitaal te beheren. De rechthebbenden kunnen met deze techniek de omvang en wijze van gebruik bepalen of beperken.

• E-boek
Een afgeronde en elektronische (of digitale) tekst die minimaal voorzien is van een paginaindeling zoals een conventioneel boek. Een ononderbroken digitale 'tekstrol' zonder indeling wordt niet als e-boek beschouwd. E-boeken hebben doorgaans een hoofdstukindeling, een zoekfunctie en een bladwijzer.

• Elektronische inkt of digitale inkt
Deze ‘inkt’ bestaat uit kleine bolletjes die aan één kant gekleurd en aan de andere ongekleurd zijn. Ze worden gebruikt in elektronisch papier. Dankzij een bi-stabiele toestand, is ofwel enkel de gekleurde, ofwel de ongekleurde kant zichtbaar. Door een elektrische spanning aan te leggen kan het bolletje omgedraaid worden.

• E-papier (elektronisch papier)
Dit ‘papier’ is een informatiedrager waarbij zonder elektrische stroom de tekst zichtbaar blijft dankzij digitale inkt (de pixels zijn bi-stabiel). Dit zorgt, in tegenstelling tot het lezen vanaf een normaal (computer)scherm, voor een aangename leeservaring. Het verschil met gewoon papier is dat de tekst op het elektronisch papier gewist en herschreven kan worden.

• E-reader
Apparaat dat e-boeken weergeeft. De voordelen van een e-reader zijn draagbaarheid, aangename leesbaarheid door elektronische inkt en een zuinige batterij. Er zijn verschillende e-readers op de markt, waaronder de Kindle (Amazon), iLiad (iRex), Sony Reader (Sony) en Hanlin/BeBook.

• ePub
Bestandsformaat voor digitale publicaties (e-boeken). EPub is een open standaard, wat betekent dat het formaat niet gebonden is aan een enkele leverancier of type hardware en informatie gemakkelijk uitgewisseld kan worden en toegankelijk is voor iedereen. EPub is bovendien ‘reflowable’ ; het formaat van de tekst past zich aan het formaat van het scherm aan waardoor een tekst in ePub altijd goed leesbaar blijft.

•Adobe® Digital
De Adobe® Digital Editions-software biedt een manier om e-books en andere digitale publicaties te bekijken en te beheren. Gebruik de software om digitale inhoud te downloaden en aan te kopen, om deze online of offline te lezen. Breng tegen kopiëren beveiligde e-books van uw pc naar andere computers of apparaten over. Organiseer uw e-books in een aangepaste bibliotheek en voorzie pagina's van aantekeningen. Digital Editions biedt ook ondersteuning voor industriestandaard e-book-indelingen, zoals PDF/A en EPUB. Let op: u dient zich eerst bij Adobe te registreren voordat u links download. Gebruik op meerder apparaten van een e boek kan anders problemen geven.Terug naar overzicht

2. Informatie over uw bestelling

2.1 Hoe word ik op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling?

U ontvangt regelmatig updates per e-mail over de voortgang van uw bestelling. U kunt uw orderstatus ook online bekijken (zie wat is de status van mijn bestelling?).

2.2 Wat is de status van mijn bestelling?

U kunt de status bekijken via orderstatus. Hier kunt u zien of het boek bij de leverancier besteld is, onderweg is, in herdruk is of nog moet verschijnen.

2.3 Mijn bestelling is te laat wat nu?

Bekijk de status van uw bestelling via orderstatus en neem eventueel contact op met order@vanstockum.nl.

2.4 Kan ik mijn bestelling nog annuleren of het artikel terugsturen?

Uw bestelling wordt direct na ontvangst door ons verwerkt. Wilt u uw bestelling annuleren dan kan dat alleen voor 16.00 uur op de dag dat u uw bestelling heeft geplaatst. Bestellingen die na 16.00 uur zijn ontvangen kunt u annuleren tot de volgende dag 16.00 uur. Daarna is de bestelling niet meer te annuleren voor boeken die direct leverbaar zijn. Boeken, DVD's e.d. die nog moeten verschijnen of in herdruk zijn kunt u annuleren tot een week voor verschijnen. Wilt u binnen deze voorwaarden annuleren, mailt u dan met vermelding van het ordernummer naar de bestelafdeling.

CD's, DVD's en software kunnen uitsluitend retour worden genomen als deze nog zijn verzegeld.
Printing On Demand artikelen dienen vooruit betaald te worden en kunnen niet retour worden genomen.
Boeken, DVD's e.d. in vreemde talen worden speciaal voor u in het buitenland besteld en kunnen in principe niet worden teruggestuurd. Alleen misdrukken, beschadigde artikelen en fout door Van Stockum Boekverkopers geleverde orders kunnen retour worden gezonden.
Bestellingen op e-books kunnen niet geannuleerd worden.

Terug naar overzicht

3. Verzending en verzendkosten

3.1 Kan ik mijn bestelling in de winkel afhalen?

U kunt bij uw bestelling aangeven dat u uw bestelling in een van onze winkels wilt afhalen.

Indien de artikelen worden toegezonden moet altijd het huis- of bezoekadres worden vermeld.
Indien alleen een postbus wordt vermeld kan de bestelling niet worden verzonden.
Is het veld postbus ingevuld wordt de bestelling naar de postbus verzonden.

3.2 Wat zijn de verzendkosten?

Binnen Nederland betaalt u per bestelling via de winkelwagen boven €20.00 geen verzendkosten.
Bij bestellingen onder €20.00 betaalt u eenmalig € 1.75.
Indien op andere wijze wordt besteld zijn de verzendkosten € 3.00 per bestelling.

Buiten Nederland

Zonder verzenddocument (de goederen reizen voor risico besteller)
Binnen Europa

000 - 500 gram Priority € 5.00
500 - 1000 gram Priority € 10.00
1000 - 2000 gram Priority € 12.00

Met verzenddocument (verzekerd)
Binnen Europa

0 - 2000 gram Priority € 13.10
2000 - 5000 gram Priority € 19.50
5000 - 10000 gram Priority € 25.20
10000 - 20000 gram Priority € 35.25

Zonder verzenddocument (de goederen reizen voor risico besteller)
Buiten Europa (alleen mogelijk tot € 50.00)

0 - 500 gram Priority € 10.45
500 - 2000 gram Priority € 19.35

Met verzenddocument (verzekerd)
Buiten Europa

0 - 2000 gram Priority € 24.10
2000 - 5000 gram Priority € 34.20
5000 - 10000 gram Priority € 57.10
10000 - 20000 gram Priority € 104.10

3.3 Kan ik de bestelling ook naar een ander adres laten sturen?

U kunt uw bestelling ook naar een ander adres laten zenden en de factuur aan uzelf laten sturen. Zo kunt u uw cadeau, mooi ingepakt, geheel door Van Stockum laten verzorgen.

Terug naar overzicht

4. Hoe te betalen

4.1 Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Bestellingen binnen Nederland:

Een groot deel van onze betalingen wordt veilig afgehandeld door onze Payment Service Provider: Buckaroo.

* iDeal

* Boekenbon:

U kunt bestellingen betalen met de boekenbon, met de oude, papieren boekenbon kunt u alleen in onze winkels betalen. Bij de betaling wordt gevraagd naar het 19-cijferige kaartnummer (card number) en de 6-cijferige pincode (PIN code) achter op de pas (de pincode staat onder de kraslaag). Het is mogelijk om uw bestelling met meerdere boekenbonnen te betalen.
Een eventueel overgebleven tegoed blijft op het pasje staan voor uw volgende aankoop. Is het saldo van de boekenbon onvoldoende? Geen probleem; u kunt eenvoudig bijbetalen met iDeal.

* Creditcard:

U kunt geheel veilig online betalen met Mastercard, Visa of American Express.

Voor bestellingen vanuit het buitenland accepteert Van Stockum alleen betaling met creditcard of bij vooruitbetaling. In dit laatste geval ontvangt u een Pro Forma factuur naar aanleiding van uw order in de webshop. Deze kunt u betalen via uw bankrekening ( BIC en IBAN )

* PayPal:

U heeft een account bij PayPal nodig om hiermee te kunnen betalen.

4.2 Kan ik veilig betalen met mijn creditcard?

Uw creditcardgegevens worden versleuteld verzonden via een beveiligde SSL verbinding.

4.3 Kan ik mijn facturen bekijken?

Via Orderstatus / N.A.W kunt u uw bestellingen en facturen bekijken.

4.4 Kan ik betalen op basis van een pakbon?

Nee. Indien u een pakbon ontvangt volgt er later een rekening op het factuuradres. Dit kan een ander adres zijn dan op de pakbon staat.

4.5 Ons banknummer

Het banknummer waarop Van Stockum betaald kan worden is IBAN NL 96 RABO 0321 0702 67 (Voor buitenlandse rekeningen: de BIC/Swift code is RABONL2U). Onze bank is de Rabobank.

Terug naar overzicht

5. Mijn account

5.1 Waar kan ik mijn gegevens aanpassen?

Via Orderstatus / Mijn account kunt u uw gegevens aanpassen.

5.2 Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Via Orderstatus / Mijn account kunt u uw wachtwoord opvragen. Na het invullen van uw e-mailadres klikt u op 'wachtwoord vergeten?'. Vervolgens ontvangt u een link om uw wachtwoord te resetten. Let op! Deze link kunt u één keer gebruiken.

5.3 Nieuwsbrief

U kunt zelf de inhoud van de wekelijkse nieuwsbrief bepalen, door uw eigen profiel samen te stellen. Dus geen onnodige titels, alleen de boeken waar u echt in geïnteresseerd bent.

Hoe werkt het?
* Bij iedere rubriek vindt u rechts naast de nieuwste titels de vraag: …in uw e-mail? Als u wekelijks de nieuwste titels binnen de desbetreffende rubriek in uw e-mail wilt ontvangen, klikt u op inloggen. Nadat u bent ingelogd kunt u de rubriek opslaan in uw profiel.
* Deze mogelijkheid geldt ook voor alle onderwerpen binnen een rubriek. Daar vindt u rechts naast de nieuwste titels de vraag: Elke week alle nieuwe titels met de zoekopdracht "…" in uw e-mail? Ook deze optie kunt u opslaan in uw profiel.
* Tot slot kunt u uw profiel samen stellen op basis van diverse zoekcriteria als titel, trefwoord, uitgever, genre, type media en meer. De boeken worden geselecteerd uit de complete database van 20.000.000 titels.

Op basis van de door u geselecteerde rubrieken, onderwerpen en/of zoekcriteria ontvangt u wekelijks een nieuwsbrief met de nieuwste titels. U kunt ook kiezen voor RSS-feeds, deze optie vindt u bij iedere zoekopdracht aan de rechterkant van de zoekresultaten.

Let op: voor deze dienst heeft u een Van Stockum account nodig. Voor de toegang tot uw account hoeft u alleen uw e mailadres en wachtwoord in te vullen. Klik hier om een account aan te maken.

5.4 Verlanglijst

Tijdens het winkelen op onze website kunt u boeken tijdelijk in uw verlanglijst zetten. Titels waarvan u nog niet zeker weet deze te willen aanschaffen.

Voor deze dienst heeft u geen Van Stockum account nodig. Bij uw volgende bezoek aan onze website herkent Van Stockum u aan de hand van cookies. Let op: dit geldt alleen als u dezelfde pc gebruikt en u niet automatisch de cookies verwijdert.
Indien u wel een account heeft, kunt u uw verlanglijst op iedere pc bekijken en beheren. Met een account kunt u tevens boeken die nog niet zijn verschenen, toevoegen aan uw verlanglijst. U ontvangt een automatische notificatie wanneer het boek verschijnt.

Ga naar de verlanglijst

Terug naar overzicht

6. Privacy reglement

Van Stockum respecteert de privacy van alle bezoekers van haar site en zal de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk behandelen. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo goed mogelijk te kunnen behandelen. Van Stockum zal uw gegevens niet aan derden verkopen of ter beschikking stellen.

6.1 Cookies

Cookies zijn kleine stukjes informatie (bestandjes) die een website op uw computer achterlaat. De website instrueert de webbrowser waarmee u websites bekijkt (bijvoorbeeld Internet Explorer) om deze cookies op uw computer op te slaan.
Van Stockum gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek aan onze website.
Van Stockum maakt gebruik van functionele cookies en cookies voor het beheer van webstatistieken, advertenties, social media, de winkelwagen en de verlanglijst. De cookies bewaren geen persoonsgegevens, e mail adressen e.d. en zijn dus niet aan een internetgebruiker te koppelen.

Terug naar overzicht

7. Algemene leveringsvoorwaarden

Klik hier voor de Algemene leveringsvoorwaarden

Terug naar overzicht

8. Copyright

De Van Stockum site geniet auteursrechtelijke bescherming. Het is niet toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan het downloaden en bekijken op een enkele computer en/of printen van een enkele hardcopy.

Terug naar overzicht

9. Aansprakelijkheid

Het databestand wordt door Van Stockum met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Toch kan Van Stockum geen garanties geven met betrekking tot de aard en inhoud van de informatie. Van Stockum is niet aansprakelijk voor de inhoud of voor de gevolgen van het gebruik van de website.

Van Stockum kan geen garanties geven dat de genoemde levertijden altijd gerealiseerd kunnen worden en is dan ook niet verantwoordelijk voor een vertraging in de levering en de gevolgen daarvan voor besteller.

Van Stockum is niet aansprakelijk voor de inhoud van de lezersrecensies. Van Stockum behoudt zich het recht voor om bijdragen zonder opgave van reden te weigeren. Van Stockum is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van deze recensies.

Is uw vraag hiervoor niet beantwoord?

U kunt contact opnemen met onze klantenservice via e-mail op info@vanstockum.nl.
Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur ook telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 070-3125605.

Terug naar overzicht